![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem jak napsiac program ktory pokazuje czas i co minute zmienia tlo
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W php to niemożliwe. Dlaczego? Dlatego, że php działa po stronie serwera, a do Twoich celów potrzebne są działania po stronie klienta. Odsyłam Cię więc do poszukania informacji na temat javascriptu, flasha lub javy.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jakby zaminiac kolor tla co kilka dni lub cos wtym stylu, czy jest to mozliwe?
zadanie zadala mi nauczycielka z informatyki ktora niema pojecia na ten temat i sama sie uczy wiec mozliwe ze sama niewiedziala co zadaje:| |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tło może się zmieniać co minutę, ale czas określany będzie w momencie ładowania tzn. jeżeli załadujesz stronę, to będzie ona cały czas danego koloru, aż do przeładowania, ale jeżeli załadujesz ją minutę później, kolor będzie inny. Tak da się zrobić, zmieniać w trybie, jak napisał kszychu, nie da się. I nie ważne, czy będzie to sekunda czy rok świetlny.
-------------------- Nie ma nic stałego prócz zmiany...
|
|
|
![]()
|
|
aha czyli musze odswiezac, jak moge cos takeigo napisac??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przenoszę: Skrypty => Początkujący
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:59 |