![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam kod formularza który w html wyświetla się poprawnie tj. tekst np. Imię i nazwisko zmienia kolor na czarny a po "od kliknieciu" wraca do szarego. Jednak po przeniesieniu kodu do php skrypt przestaje działać. Podejrzewam, że problem tkwi w syntax'ach. Jak powinien wyglądać ten kod poprawnie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Java = JavaScript (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem ogólnikowo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Chodzi mi o te zdarzenia onblur, onfocus itd. które mi nie działają w PHP. Jak to rozwiązać?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomyśl nad zastosowaniem placeholder zamiast tej metody, od tego już się odchodzi, Kshyhoo chodziło o to że Java koło JavaScript nawet nie stała i to jest ogromny błąd jak tak piszesz, bo to zupełnie co innego jest. Sprawdź czy masz jakieś komunikaty w konsoli (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki, ryszyło!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.09.2025 - 22:15 |