![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy,
Na potrzeby pracy naukowej przeprowadzam badanie dotyczące zwyczajów i preferencji Polaków odnośnie usług fryzjerskich Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy, . Bardzo zależy mi na Waszym zdaniu. Gorąca prośba o wypełnienie krótkiej ankiety – zajmie nie więcej niż 3-5 minut. Aby ją uruchomić należy kliknąć na poniższy link: http://moje-ankiety.pl/respond-72143.html Badanie jest całkowicie poufne i anonimowe. Zebrane odpowiedzi wykorzystam wyłącznie w celu statystycznym do przygotowania łącznych wyników badania. Nigdzie nie będą publikowane, pokazywane, ogłaszane indywidualne odpowiedzi jakichkolwiek respondentów. Bardzo serdecznie dziękuję za Wasz czas, Pozdrowienia, Marek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi wypełnienie ankiety zajęło jakieś dwie sekundy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
u fryzjera nie byłem od jakichś siedmiu lat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z racji tego, iż od kilku lat systematycznie tracę włosy na głowie, zainwestowałem z maszynkę i sam golę czachę (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Maszynka i jazda (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A przed maszynką to ja miałem długie włosy, więc też nie bardzo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 3 Dołączył: 12.03.2011 Skąd: Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ankieta 18 krokowa- super po 4 mi się odechciało.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 8 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ankieta 18 krokowa- super po 4 mi się odechciało. To trzeba było odpowiadać inaczej (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) U mnie 2s jak ciecie na łyso i po robocie jak to mowio (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 33 Dołączył: 8.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cieniasy (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się jakoś szybko skończyła ta ankieta. Po 3 korku chyba.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Bo zależy co wybierasz. Jeśli wybierzesz, że nie byłeś u fryzjera/nie chodzisz, to masz koniec ekspresowo.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 50 Pomógł: 2 Dołączył: 28.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oryginalna ankieta, wypełniona (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Powodzenia w pracy nad pracą (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie wszystkim za wypełnianie ankiety (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:43 |