![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
mam taki skrypt (modal z Bootstrap'a):
dalej jest formularz odnoszący się do pliku:
i w linii 12 (zaznaczona) występuje błąd: Fatal error: Call to a member function prepare() on a non-object in ... Normalnie modal pobiera dane dla danego ID, ale gdy je zmienie i chcę wysłać poprzez UPDATE to zwraca błąd Wie ktoś może co jest nie tak? Ten post edytował Vertisan 6.01.2015, 15:06:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie masz zdefiniowanej zmiennej $dbh lub zwraca null.
popraw na to jeszcze:
Ten post edytował Ksar 6.01.2015, 15:10:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie masz zdefiniowanej zmiennej $dbh lub zwraca null. popraw na to jeszcze:
Dalej ten sam błąd $dbh jest zdefiniowane, wcześniej jest dołączany plik z konfiguracją bazy Normalnie mi SELECT pobiera dane do modala (uzupełnia input'y, textarea, itd.) ale jak je chce zmienić i wysłać poprzez UPDATE to zwraca ten błąd |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 520 Pomógł: 102 Dołączył: 15.07.2014 Skąd: NULL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dalej ten sam błąd $dbh jest zdefiniowane, wcześniej jest dołączany plik z konfiguracją bazy Normalnie mi SELECT pobiera dane do modala (uzupełnia input'y, textarea, itd.) ale jak je chce zmienić i wysłać poprzez UPDATE to zwraca ten błąd Nie przypatrzylem sie drugiemu plikowi, W zapytaniu zrob =: zamiast : i przekaz odpowiednie parametry bo tylko dwa dostarczasz. |
|
|
![]()
|
|
Nie przypatrzylem sie drugiemu plikowi, W zapytaniu zrob =: zamiast : i przekaz odpowiednie parametry bo tylko dwa dostarczasz. Nie przekazuje tylko 2, tylko specjalnie obciąłem żeby za dużo kodu nie wrzucać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Poprawiłem i... lipa :/ Żeby było prościej, cały kod do UPDATE:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz tak:
|
|
|
![]()
|
|
zobacz tak:
Dalej to samo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:47 |