![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem robilem wyszukiwarke na aby wyszukiwala mi w pliku tekstowym i wyskakuja mi bledy:
moj plik php:
prosze o pomoc (ps. i przepraszam ze jak pisze nie dodaje polskich znakow poniewaz cos przycisk "Alt" mi nie dziala) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czego oczekujesz? split zamieniasz na explode a eregi na preg_replace
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oczekuję aby przy wyszukiwaniu te błędy na stronie się nie wyświetlały
A czego oczekujesz? split zamieniasz na explode a eregi na preg_replace nie stety tak jak ty muwisz też jest źle ale już sobię z tym fantem poradziłem poprostu wszystkie napisy "eregi" zamieniłem na "@preg_match" ważne jest aby ten znak "@" też się tam znajdował bo inaczej te błędy też będą nam wyskakiwać (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@ tylko sprawia, że błędy się nie pojawią, ale to nie znaczy, że musi działać
|
|
|
![]()
|
|
no tak ale umnie to działa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) może u innych też bedzie działać
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 21:05 |