![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, że strona którą chcę pobrać jest 'zakodowana' w JS itp i podejrzenie źródła z przeglądarki nic mi nie daje.
Odpowiedni kod widzę natomiast w firebugu, tylko tutaj jest problem, że każda jednostka, np head, div itp jest zwinięte i żeby to rozwinąć muszę nacisnąć + w danym miejscu. W moim kodzie tych plusów jest z 1000 więc, żeby zobaczyć cały kod musiałbym sobie klikać przez pół dnia i rozwijać to wszystko. Czy jest jakiś sposób żeby za pomocą firebuga (lub czegoś podobnego) pobrać cały kod strony, bez zabawy w klikanie plusów i rozwijanie wszystkiego ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 3 Dołączył: 18.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z manuala Firebuga:
Expand/Contract All Shift + *, * Expands or collapses all child nodes except <script>, <style> and <link> of the current node; pressing Shift while clicking or hitting * expands all nodes including them |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 0 Dołączył: 15.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za info, ale to rozwija tylko wszystkie zwinięcia w danym wierszu.
Pozostałę pozostają bez zmian :/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 3 Dołączył: 18.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak zaznaczysz znacznik najwyższy <html> i wtedy wykonasz Shift + *
|
|
|
![]()
|
|
Rzeczywiście, masz rację - zadziałało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dziękie wielkie za pomoc! Pzdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:01 |