![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Robię sobie w mojej stronie opartej na WordPressie pewien wyświetlacz ostatniego postu z danej kategorii. Mam taki o to kodzik:
numberpost to liczba postów jaka ma być wyświetlania, to działa elegancko bo wyświetla jeden tak jak chciałem, i jak zmienie np. na 2 to wyświetla dwa - czyli jest tak jak powinno być. Problem jest z kategorią. Zamiast wyświetlać post z danej kategorii wyświetla po prostu ostatni post napisany na portalu. Mam nadzieję, że ktoś pomoże (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam! Ten post edytował Enqu 6.09.2014, 22:35:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Było chociaż zajrzeć do dokumentacji, to byś w parę sekund miał rozwiązanie: jako argument category podajesz identyfikator kategorii, a nie nazwę czy co Ty tam podałeś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety jest w tym problem, że podałem na tysiąc sposób, w tym też numer kategorii i nic.
//EDIT poradziłem sobie w trochę inny sposób:
Ten post edytował Enqu 7.09.2014, 12:35:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 14:09 |