![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam dosyć nietypowy problem. Mam tabelę w SQL z newsami. Jest tam kolumna z datą w formacie: yyyy-mm-dd hh:mm:ss. Chcę aby pobierał tylko newsy x dni. Więc piszę takie coś:
Niestety w rezultacie podaje mi wszystkie newsy, a nie tylko powyżej x dni. -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj tak:
ewentualnie tak:
Ten post edytował rogrog 30.11.2004, 19:01:34 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, źle złożone zapytanie: " supplied argument is not a valid MySQL result". Wydaje mi się, że coś z funckją INTERVAL . Próbowałem dać X DAYS jako argument itp. i niestety nie dizała.
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dzięki scanner, pomogło
![]() -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:09 |