![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej posiadam taki kod:
Przykładowy string: 12[.t.]aasasdasdsd I teraz chcę jedynie widzieć wszystko co jest za: [.t.], czyli w tym przypadku: "aasasdasdsd" Nie wiem dlaczego mi to nie działa.. Przy okazji dodam, że tworzę sobie dynamiczny formularz.. i nie jest to powód akurat, że przekazuję "suma" dalej, a nie "myvar".. bo wystarczy, że tylko dodam: "var myarr = suma.split("[.t.]");" to od razu ginie mi ten input.. Może istnieje jakiś inny sposób, albo podpowiedzcie co jest źle ![]() Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie wiem czy zauważyłeś, ale ja ten kod wstawiłem oraz nie wiem czy zauważyłeś, pytam się również dlaczego on mi nie działa..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Duzo tych "zauwazyles"... Szkoda, ze sam nie raczyles zauwazyc.... w linku co dostales masz czarno na bialym napisane:
Cytat separator - Optional. Specifies the character, or the regular expression, to use for splitting the string. If omitted, the entire string will be returned (an array with only one item) I to jest odpowiedz na Twoje pytanie, czemu Ci nie dziala.... Dales zly parametr separacji, to nic dziwnego ze nie dziala Poza tym, wynikowa tablica zaczyna się od 0 a nie od 1 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:30 |