![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem. Otóż zacząłem sobie pisać każdą funkcję Allegro WebApi po kolei i napotkałem na problem. Otóż gdy chciałem dodać użytkownika do Black Listy na Allegro pomimo podawania poprawnego ID użytkownika do funkcji, funkcja zawsze zwraca wynik negatywny i nie dodaje go do listy. Oto fragmenty mojego kodu:
oraz funkcje które zostały tam użyte:
Dodam, że gdy wpiszę użytkownika na listę poprzez stronę i wyświetlę go poprzez metodę doGetBlackListUsers, to ID przy tej nazwie użytkownika jest takie samo jak to podawano poprzez Api. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 27 Dołączył: 16.04.2008 Skąd: Bakutilu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż co Ci zwraca api...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwraca to:
ERR_USER_NOT_FOUND Podano niepoprawny identyfikator lub login użytkownika albo taki użytkownik nie istnieje. I tak jest za każdym razem, nie ważne czy podam prawidłowe ID czy nieprawidłowe. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 27 Dołączył: 16.04.2008 Skąd: Bakutilu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
W
jest ID loginu, który wpisuje z pola tekstowego, a następnie jest przetwarzany poprzez funkcję doGetUserID (ID jest poprawne, przy wpisaniu loginu i wyświetleniu jego ID jest takie samo jak gdy dodam tego użytkownika na Czarną Listę poprzez stronę i wyświetlę użytkowników na Czarnej Liście). W
jest notatka, dlaczego został dodany na Czarną Listę, ten parametr jest nieobowiązkowy. A
to wywołanie funkcji allegro doAddToBlackList, do
przypisany jest nowy Client SOAP z adresem webapi allegro. |
|
|
![]()
|
|
Skoro jesteś pewien że przekazujesz na 100% poprawne dane to napisz do pomocy allegro.
|
|
|
![]()
|
|
Gdyby ktoś miał podobny problem, to podaje rozwiązanie. Błąd był w tym miejscu:
Powinno być tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 17:36 |