![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 2.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
czy moglby mi ktos powiedziec co robie nie tak? nie dzialaja mi sesje: <?php session_start(); mysql_connect(****); mysql_select_db('***'); if(isset($_POST['wyslij'])) { if(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT login, password FROM customer WHERE login = '".$_POST['login']."' && password = '".$_POST['haslo']."' ")) > 0) { if(mysql_num_rows(mysql_query("SELECT customer_id FROM customer WHERE login = '".$_POST['login']."' && password = '".$_POST['haslo']."' ")) > 0 ) { $_SESSION['zalogowany'] = true; $_SESSION['login'] = $_POST['login']; $_SESSION['haslo'] = $_POST['haslo']; header("Location: pozalogowaniu.php"); } } else { header("Location: bladlogowania.php"); } } ?> skrypt pozalogowaniu.php <?php session_start(); echo $_SESSION['login']; ?> dlaczego nie wyswietla mi echo? blad to: Notice: Undefined index: login in Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co robię nie tak? Ten post edytował piter0406 2.08.2014, 18:53:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w formularzu masz input text name = login?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witamy na Forum. Dopasuj swój post (tytuł i bb-code) do wymagań działu.
Przenoszę do działu Przedszkole. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 21:23 |