![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co robię złe chce stworzyć obraz składając się z miniatur zdjęcia na białym tle
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedy ci ludzie nauczą się w sposób sensowny zadawać pytania. Jak idziesz to lekarza to też mu mówisz: "co robię źle, chcę pobiegać".
A co konkretnie jest nie tak? Komunikat błędu? Nieoczekiwane działanie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Co robię złe chce stworzyć obraz składając się z miniatur zdjęcia na białym tle Przenoszę do Przedszkola. Mój przedmówca ma rację. Precyzuj swoje pytania. Mimo wielu zalet Forumowiczów, jedynie Nospor potrafi czytać w myślach i wróżyć bez kodu... Co do problemu: 1. Tworzysz grafikę o zadanych wymiarach. 2. Wycinasz fragmenty innych grafik i wstawiasz we wcześniej utworzoną grafikę. Nie inaczej... Jak? To zależy, jakich funkcji i typu grafik użyjesz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kshyhoo ja tak robię jak podałeś w punktach 1 i 2 tutaj masz kod ale niema efektu wyświetla się tylko tło a gdzie miniatury musie być co z pętlą for
Ten post edytował mako11 26.07.2014, 14:36:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Kshyhoo ja tak robię jak podałeś w punktach 1 i 2 Nie sądzę. Tworzysz obraz z grafiki a potem jakieś tła itp. Na Wortalu jest dobry artykuł: Generowanie grafiki w PHP, przeczytaj i pokombinuj. |
|
|
![]()
|
|
sam wczesnej namierzyłem błąd że jest w pętli for bo jak x==5 prawidłowo powinno być x>5 resztę kodu jest prawidłowa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 16:29 |