![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Korzystał ktoś? Wziąłem się teraz za przerabianie jQuery i jest też pehap... zastanawia mnie czy warto po pracy siąść jeszcze do PHP.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawy serwis. Swego czasu przeglądałem, i coś niecoś rozwiązywałem. Przyjemne. Na pewno da więcej niż książka.
Z tego typu serwisów jest jeszcze Treehouse ale już niestety płatne. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja nie jestem pewien czy codeacademy nie wyszło z pod szyldu facebooka, google i microsoftu więc raczej ciężko żeby to było płatne. To raczej serwis edukacyjny i powiem ... całkiem przyjemny jak tak siedzę teraz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, całkiem przyjemne to jest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) może w wolnym czasie pobawię się ruby lub pythonem. Coś podobnego widziałem w przypadku języków https://www.duolingo.com/ i lekcje też są całkiem przyjemne, bo są zarówno na znanie słów/gramatyki, jak i na wymowę. Do tego jest całkiem przyjemna aplikacja mobilna i wszystko za free (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wnerwiają mnie serwisy w których nie widać nic dopóki się nie zarejestrujesz :-/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:27 |