![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Na stronie mam dział z newsami i do prawie każdego wpisu są jakies fotki. W serwisie używam pluginiu Jcarousel i moje pytanie jak zrobić kilka "karuzelek" na jednej stronie? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Normalnie dodajesz tak jak jedną.
W czym masz problem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak mam tak zrobione tylko, że dla każdego <UL> ma inne id.
karuzele wywołuję kodem: CODE jQuery(document).ready(function() { jQuery('#mycarousel').jcarousel({ wrap: 'last', initCallback: mycarousel_initCallback }); }); Czyli dla każdego ula tworzę taki kod ze zmianą id i tyle wywołań ile jest "karuzelek". Idzie to zrobić aby wywołać ten kod tylko raz? Mam nadzieję ze zrozumieliście (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast id nadaj mu class, powinno pomóc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Zamiast id nadaj mu class, powinno pomóc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Heh no tak w sumie proste i powinno dzialac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 07:20 |