![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ślęczę nad tym i ślęczę i nie mogę znaleźć tej literówki. W okolicy 31...32 jest błąd...To musi być jakaś moja literów, bo nawet nie wiem gdzie miałbym zapomnieć o ":". Pomożecie? W znalezieniu? Nie wiem. Gdzieś nawiasu nie dopisałem?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękować - potforna literówka. Tyle, że teraz wyskakuje mi błąd - nie wiem czemu. rror: changeColor: no method: [object Object] i wskazuje mi na linię 247 jquery.js ************ A zabawne, że oryginał działa;-)) Pewnie znowu jakaś literówka. ********** Mam wrażenie, że nie jasno opisałem mój problem. Może dlatego, że sam nie bardzo wiem na czym on polega. Porównałem wszystkie pliki i wrzysko jest tak samo. Tyle, że oryginał działa a moje wersje nie. I tyle. Będę wdzięczny za jakieś sugestie. Okej, dla jasności wrzucam wszystkie kody. Tak będzie chyba najłatwiej znaleźć błąd. Kod html:
Kod js:
Hura!! Znalazłem błąd. Chodziło o to, że jak jest if (typeof options === 'object'),to nie można pisać: ' object '. Musi być brak spacji. Wtedy działa. Mam nadzieję, że komuś się to spostrzeżenie przyda.
Ten post edytował finito 10.05.2014, 16:16:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:47 |