![]() |
![]() |
--shemko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, mam zlecenie na zrobienie newslettera (link do newslettera). Wszystko mam już zrobione, layout sprawdzony na różnych klientach i skrzynkach e-mail.
Problem występuje tylko na Gmail w przeglądarce. Mimo ze kolor linków jest zmieniony na biały to nadal jest pod nimi niebieskie podkreślenie (co przedstawia zdjęcie poniżej). Jak zrobić aby podkreślenie również było białe? Męczę się z tym już drugi dzień. Z góry dziękuje za pomoc. ![]() Użyty kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 156 Pomógł: 19 Dołączył: 27.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że powinno pomóc text-decoration: none;, a zaraz po tym border-bottom: 2px solid white;
|
|
|
--shemko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Próbowałem z text-decoration: none, ale Gmail u mnie ignoruje tą opcje. Tylko sposobem style="color:" udaje mi się zmienić kolor tekstu linka, ale podkreślenie dalej zostaje niebieskie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--shemko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Również nie działa. Może problem tkwi w tym jak wysyłam e-mail tj. otwieram plik html przez internet explorer > plik > wyślij pocztą e-mail, gdzie wiadomość wysyłam za pomocą programu Outlook.
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 421 Pomógł: 310 Dołączył: 18.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problemem nie jest GMail, tylko Chrome.
Sprawdź: text-decoration:none !important; |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Opcja z "important" również nie działa, próbowałem na wszystkie sposoby. Problem występuje również w internet explorer.
Chyba się poddaje. Znowu nie tak bardzo drażni to niebieskie podkreślenie, poza tym przy przeglądaniu wiadomości za pomocą klienta (outlook, mozzila) podkreślenie nie występuje. Dziękuje wszystkim za pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:31 |