![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zainstalwoałem w mojej galerii skrypt, który doładowuje zdjęcia w maire przegladania listy ze zdjęciami. Problemme jest to, że jak doładowuje funkcja $.load() nowe pozycje, to skrypt nie dziąła już na tych pozycjach. Tutaj opis skryptu: http://www.appelsiini.net/projects/lazyload Aby uruchomić skrypt, trzeba Kod <script type="text/javascript" charset="utf-8"> $(function() { $("img.lazy").lazyload({ effect : "fadeIn" }); }); </script> teraz mam skrypt, który dodaje do zawartości strony za pomoccą metody $.load() nowe pozycje z img.lazy Na końcu doklejam "$("img.lazy").lazyload({ effect : "fadeIn" });" jednak skrypt nie wykonuje się ponownie :/ Czy ma ktoś pomysł jak wykonac na tych nowych elementach mechanizm $("img.lazy").lazyload()? ----- EDIT --- Udało mi się osiągnać ząłożony cel, dodałem do $.load() funkcje do wykonania i tam wstawięłm $("img.lazy").lazyload() i jest ok pozdr ![]() Ten post edytował kukix 4.04.2014, 00:23:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 09:38 |