![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 13 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem początkujący jeśli chodzi o o Facebooka wiec mam pytanie: czy wykorzystujac FB API lub ew. FQL mozna zapraszac konkretne osoby, odczytywac liste zaproszen i je ew. akceptowac? Od razu zaznaczam, ze nie chodzi mi o aplikacje ani fanpage tylko konto zwyklego uzytkownika. W jakim stopniu FB API sie tu moze przydac?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W API można 99% tego, co możesz robić normalnie na koncie m.in. zaproszenia wysyłka/akceptacja.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak forumowicz wyżej napisał - z API da się prawie wszystko, do tego łatwo i przyjemnie z użyciem gotowej biblioteki: https://github.com/facebook/facebook-php-sdk
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 13 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie z tej biblioteki korzystałem pisząc swoją pierwszą appkę. Jest bardzo fajna tylko jak skonfigurować ją aby korzystała z mojego konta? W sekcji config widzę tylko app_id i secret.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:39 |