Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Przenoszenie tabeli z jednego pliku php do drugiego.
Scorpinus11

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, mam taki oto problem: Otoz posiadam dwa gotowe pliki php. Na jednym widnieja tabele ktore uzupelniaja sie automatycznie danymi z serwera, drugi na ktorym sa podane inne dane w formie tekstowej. Moje pytanie brzmi: jaka funkcje zastosowac lub co zrobic aby plik do ktorego chce przeniesc tabele w niezmienionej formie i z automatycznym uzupelnianiem do drugiego pliku, tzn aby drugi plik bez problemu laczyl sie z plikiem 1 i pobieral od niego wszystkie dane, i aby 1 plik przekazal cala zawartosc danych do pliku 2 tak jakby byly jednym? Mam nadzieje ze ktos pomoze. Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
mar1aczi

-----

include_once/require_once?
+Quote Post
Scorpinus11

-----

tak tylko require_once jest uzyte w jednym jak i w drugim pliku. Ok inaczej pliki maja zalozmy nazwy, plik1.php plik2.php, plik3.php. Chce aby plik 2 pobieral dane z pliku 1 czyli jak wstawie tabele do pliku 2 aby pobieral aut. dane z tabel z pliku 1 poniewaz sa inaczej napisane. w pliku 1 jaki w 2 jest juz require_once 'plik3.php'. Prosze o pomoc. Pozdrawiam

pomoze ktos?
+Quote Post
markonix

-----

W plik 2 nie pobieraj żadnych "innych plików" tylko pobierz te dane i wyświetl je w zmienionej formie.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:39