![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, główkuję nad tym tematem od grudnia i już sama nie wiem jak mam to zrobić. Mianowicie doszłam już gdzie wstawić kod, ale Menu pojawiło się nowe na górze (nad logiem), a stare widnieje pod nim. Poza tym w tym nowym nie ma Rejestracji i Logowania, a Wyloguj szwankuje. Mogę podać link na pw. Chyba, że ktoś wie, jak można usunąć pionowe kreski? Wtedy usunę nowe i na moje potrzeby wystarczy to, co jest.
Kod:
Ten post edytował melody1 11.02.2014, 16:59:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 6 Dołączył: 5.04.2013 Skąd: W Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Chciałabym zachować wyrazy, ale żeby to jakoś ładniej wyglądało. Nie wiem nadal, jak mam to zrobić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 6 Dołączył: 5.04.2013 Skąd: W Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Wiem, wiem... bo nad logiem... jest takie coś (ale nie do końca działa):
![]() Taki efekt mi się podoba. Tylko pod logiem jest coś takiego, co było od początku, tylko przez moje modyfikacje się zmieniło: ![]() Chodzi mi o pierwszy obrazek, żeby był za drugi. Wiem...trochę skomplikowane. ![]() Ten post edytował melody1 12.02.2014, 15:50:18 |
|
|
![]()
|
|
Menu pojawiło się nowe na górze (nad logiem), a stare widnieje pod nim. Poza tym w tym nowym nie ma Rejestracji i Logowania, a Wyloguj szwankuje. ... Wtedy usunę nowe ... . Dlaczego nie możesz dodać Rejestracji i Logowania oraz naprawić Wyloguj? Przecież są to elementy HTML-u. Wystarczy je dodać ze starego menu. |
|
|
![]()
|
|
No mogę, ale i tak nadal mam dwa... Nie wiem jak zrobić, aby działało i było na dole takie jak na górze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:29 |