![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam nastepujace pytanie, probowalem skonwertowac moja strone w PhoneGap, tak by wyslac ja do google play, wszystko wykonalo sie dobrze, do czasu kiedy byl to czysty html. Czy jest mozliwosc w jakis sposob ominac php, i polaczyc sie z baza mysql w inny sposob? Poniewaz jak przeczytalem phonegap nie akceptuje php. prosze o jakas porade, czy moze macie jakies polacone ksiazki, ktore opisuja ten problem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 354 Pomógł: 100 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP z bazą sa na serwerze, a aplikacja łączy się z tym za pomocą np. ajaxa.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokladnie o to mi chodzi,
czy ktos moglby pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 354 Pomógł: 100 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz rozwinac mysl, bo nie wiem w czym ci pomoc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Robisz strone w PHP, który obsługuje mysql i obsługujesz to ajaxem z aplikacji. Odbierasz, przetwarzasz, odpowiadasz, etc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
a jakis przyklad? albo dobry link.
ktos sie moze orintuje, czy takie polaczenie przejdzie do phonegapa? Lokalnie pobieranie dziala dobrze. z wyswietlaniem,
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 18:40 |