![]() |
![]() |
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
Siema, mam problem. Plik nie chce zmieniać wartości zmiennych w pliku wywołanym funkcją include. Kody:
plik.php:
zmiana.php
Co jest źle? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 354 Pomógł: 100 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MAsz jakiś bład? Skad wiesz ze nie zmienia?
|
|
|
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
Pomoże ktoś? (IMG:style_emoticons/default/ohno-smiley.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To się zarejestruj.
Brakuje ci na końcu echo $title;, bo skąd wiesz w ogóle co jest w $title? Powiedz co wyświetli, a co chcesz aby wyświetliło. Ten post edytował timon27 9.12.2013, 19:11:52 |
|
|
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
No własnie ja chcę żeby się zmieniła wartość w pliku. Jeśli nie da się zostanie mi file_put_contents i dopisywanie (IMG:style_emoticons/default/thumbsdownsmileyanim.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytałeś mojego posta?
Czemu piszesz to samo co napisałeś w pierwszym poście,a nie odpowiadasz na moje dwa pytania? Ten post edytował timon27 9.12.2013, 19:18:26 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 354 Pomógł: 100 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie działa i pisz bardziej ze zrozumieniem.
|
|
|
![]()
|
|
Zmienna: to ty piszesz tak że w ogóle nie rozumiemy.
Werdan napisał działający kod. Ja ci zadałem 2 pytania - nadal nie odpowiadasz. |
|
|
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ups, nie zauważyłam tego posta. (IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) Sprawdzę zaraz ten kod.
|
|
|
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
A i tak chcę zmienić wartość zmiennej w samym pliku plik.php
|
|
|
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tak niby wszystko działa ale nie zmienia wartości w pliku.
|
|
|
![]()
|
|
Jeśli taki jest twój cel to MUSISZ użyć funkcji file_put_contents lub innej podobnej metody.
Abstrahując od tego że to nie ma sensu. Powiedz do czego to służy? |
|
|
-Zmienna- |
![]()
|
Goście ![]() |
Też można użyć str_replace.
|
|
|
![]() ![]() |