![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 18.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, drobny problem mam, a w zasadzie prośbę o wskazówkę
mam taki kodzik on działa pobiera wszystko ładnie i wyświetla
problem w tym że tylko pierwszy rekord jest w sliderze a drugi się nie wyświetla, jak usunę slider to wszystko ładnie się pobiera i wyświetla, moje pytanie jak zrobić aby każda oferta pobierana z bazy miała te zdjęcia w sliderze? Ktoś ma jakiś pomysł? ![]() Heh, a może ktoś wie jak wyciągnąć z bazy jeden z trzech o tym samym group ID załóżmy są trzy zdjęcia z group_id = 3 jak zrobić aby wyciągnąć tylko jedno? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 1 Dołączył: 18.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem wiem jak działa limit, ale ten skrypt ma nadal pobierać z bazy wszystkie ofery z tym że każdej ma pobierać nie załóżmy 3 zdjęcia a jedno.
Każda oferta ma x zdjęć skrypt wyżej wypluwa je wszystkie. Jak zrobić aby pobierał tylko jedno z 3 lub 4 zdjęć |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Cześć, dzięki za pomoc aczkolwiek to rozwiązanie owszem wyświetli jedno zdjęcie ale i dla jednego rekordu pozostałe na liście zostanie puste
http://zapodaj.net/672f2be326c9a.jpg.html Jakieś inne pomysły miałby ktoś? ![]() Ten post edytował MrLoverLover 8.12.2013, 11:55:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:38 |