![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 8 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Możecie mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu? Do przykładu poniżej. Tekst powinien zawijać się tak jak normalnie w każdym innym miejscu mi się zawija w niebieskim prostokącie. Co jest przyczyną?
http://ifotos.pl/zobacz/screepng_nqpppsr.png/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 354 Pomógł: 100 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozmiar obrazu tła raczej nie powinien powodować takiego problemu.
Jakiej przeglądarki używasz? Sprawdzałeś jak to wygląda na innych? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 8 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozilla. Nie sprawdzałem jeszcze. Ale to dziwne, bo podobny problem miałem wcześniej kiedy... wyświetlałem diva przez php pobierając go z includowanego pliku. Wyglądało to mniej więcej tak:
jak tak wyświetlałem zawartość diva to był ten sam błąd. Tekst wychodził poza diva. Zniknął kiedy z pliku Ramka.php ładowałem sam tekst bez diva... czyli tak:
O co chodzi? Jak to rozwiązać aby pod każdą przeglądarką działało poprawnie? Albo czym to zastąpić? PS: Pod explorer działa tak samo... Problemem też nie jest Webserv. Na serwerze działa tak samo. Ten post edytował Pitter 25.11.2013, 13:00:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:40 |