![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki kod menu: CSS:
Wyświetla się prawie tak jak ma, ale jest za duży odstęp pomiędzy obrazkami ponieważ mają one nie regularny kształt (kopnięty kwadrat) i odstępy są za duże, w projekcie na siebie zachodzą: ![]() A ja póki co stworzyłem coś takiego: http://v5.refbackbank.com/ Drugie pytanie, jak opuścić tekst(a href) aby był na takiej wysokości jak chce? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm?
chcesz mieć tak jak na tym obrazku czy jak? do ustawiana marginesów dla tekstu jest padding ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak na obrazku, okej padding pomógł. Nie mam pojęcia czemu wcześniej mimo, że go brałem nie mogłem przesunąc tekstu. Ale poważniejsze pytanie - jak te obrazki do siebie zbliżyć?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj do klasy w css dodać:
Kod margin-right: -25px; czy jaką tam wartość sobie wymyślisz. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 12:55 |