![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Czy ma ktoś jakiś sposób na ominięcie skryptu reCaptcha (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ponieważ na moim serwisie chcę pobierać informację z niektórych stron, i napisałem elegancką funkcje która pobiera te dane, jednakże jak się okazało, niektóre serwisy z których pobieram dane mają ograniczenie logowania się do chyba 15 razy dziennie, potem wyrzuca reCaptcha aby wpisać kod, i dupa, skrypt się kończy błędem. Macie na to jakiś sposób ? i czy w ogóle jest jakiś sposób ? czy skrypt reCaptcha posiada jakiś kod, który mogę otrzymać od właściciela serwisu dzięki któremu reCaptcha będzie nieaktywna ? (Czytałem regulamin forum - wiem że forum nie pomaga w omijaniu zabezpieczeń, ale mój skrypt nie jest żadnym rozsypywaczem spamu czy skryptem który szkodzi innym stroną, działa to na zasadzie twittera, tylko że artykuły są pobierane z różnych stron i wrzucane na moją z linkiem do źródła) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pomagamy w łamaniu zabezpieczeń.
Zamknąłbym temat, ale nie będę sobie brudził rąk. Zajmą się Tobą moi ludzie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie pomagamy w łamaniu zabezpieczeń. Zamknąłbym temat, ale nie będę sobie brudził rąk. Zajmą się Tobą moi ludzie. Ogarnij się... i czytaj ze zrozumieniem, napisałem też czy jest możliwe aby administrator danego serwisu przekazał mi jakiś klucz który by dezaktywował ten skrypt (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Istnieje taka możliwość i może być to cokolwiek identyfikacyjnego: klucz, IP, inne... ale z tego powodu pisałbyś raczej do administratorów tych serwisów "czy macie jakąś możliwość zdjęcia dla mnie limitu", a nie tutaj czy "tamci" administratorzy mają taką możliwość? "Ogarnij się". Chyba jednak próba łamania zabezpieczeń.
|
|
|
![]()
|
|
Istnieje taka możliwość i może być to cokolwiek identyfikacyjnego: klucz, IP, inne... ale z tego powodu pisałbyś raczej do administratorów tych serwisów "czy macie jakąś możliwość zdjęcia dla mnie limitu", a nie tutaj czy "tamci" administratorzy mają taką możliwość? "Ogarnij się". Chyba jednak próba łamania zabezpieczeń. I oto mi chodziło... Teraz mogę do nich napisać, a nie zawracać im dupę o coś czego nie ma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował dareksbs 15.11.2013, 20:55:48 |
|
|
![]()
|
|
Nie ma za co ;p
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:46 |