![]() |
![]() |
-Kloc- |
![]()
|
Goście ![]() |
Potrzebuję skryptu takiego jak jest na tej stronie, a dokładniej tego co dodaje dynamicznie mi tagi html ("Umieść jako kod", "Umieść jako cytat"...)
Klikasz tam "Umieść jako kod" a tu pojawia się [code.] [/code]. Może mi ktoś pomóc, lub najlepiej jakiś godowy skrypcik od admina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pozdrawiam. (umieścił bym w dziale gotowe rozwiązania, ale nie mam uprawnień (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jakaś prowokacja ?
|
|
|
-Kloc- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie, dlaczego? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Poprostu szukam czegoś w tym stylu lub jakiejś podpowiedzi (co trochę mniej mi pomoże) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego, o czym Ty mówisz?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
b4rt3kk o bbcode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://php.net/manual/pl/book.bbcode.php a to dobre a ja się męczyłem kiedyś z str_replace (dla emotikon) (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Ten post edytował com 8.11.2013, 00:57:28 |
|
|
-Kloc- |
![]()
|
Goście ![]() |
BBcode wiem jak zrobić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , nie wiem jak zrobić to klikanie, czy użyć ajax czy javascript?
Jeśli ktoś ma może gotowy mały skrypt z jednym przyciskiem bardzo bym o niego prosił. A jak nikt nie ma, to od czego zacząć? Na razie mam takie coś: Kod <html>
<head> </head> <body> <form method="post"" action=""> <input type="submit" value="[.code][./code]" name="code" /> </form> <script> Tutaj skrypt </script> <form action="gdzies.php" method="post"> <textarea name="nazwa" cols="100" rows="50">Tu ma wlecieć bbcode</textarea> <input type="submit" value="wyslij" name="wyslij" </fom> </body> </html> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:10 |