![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam prosty skrypt z newsami, każdy news ma ID, jest też pare linijek odpowiedzialnych za wyświetlanie na stronie tylko 5 najnowszych newsów. Ale nie w tym rzecz, gdy dodam news'a, któremu jest przydzielone np. id=8, to zostaje wyświetlony na nowej białej stronie jego treść, no w sumie wszystko poprawnie, aczkolwiek chcę to dostosować do strony na której te news'y mają się znajdować. A mianowicie aby każdy nowy news (każde kolejne id) było otwierane w moim szablonie w wyznaczonym miejscu. Myślę że zrozumiecie (IMG:style_emoticons/default/businesssmiley.png) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiemy. Kod? Przykład działania? Screen? Link?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetlanie newsów wszystkich :
Wyświetlanie danego newsa:
Dodawanie newsów :
A chodzi mi po prostu o to, aby zamiast na nowej stronie (np.news.php?id=9) gdzie jest pusto i tylko treść na białej stronie, dostosować ten skrypt tak żeby był mój szablon i w danym miejscu treść. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To bardzo proste, opakuj treść newsa swoim HTML-em.
Itd. |
|
|
![]()
|
|
No niby tak, ale tworząć nowego newsa, nie będzie mi tworzyć na moim szablonie.. tylko będzie wciąż biała strona.
Znaczy wchodząc w tego newsa, jego rozwinięcie nie otworzy mi się w karcie mojego szablonu. Ten post edytował Bustard 7.11.2013, 17:15:28 |
|
|
![]()
|
|
No niby tak, ale tworząć nowego newsa, nie będzie mi tworzyć na moim szablonie.. tylko będzie wciąż biała strona. Znaczy wchodząc w tego newsa, jego rozwinięcie nie otworzy mi się w karcie mojego szablonu. No jak nie będzie tworzyć na Twoim szablonie? A próbowałeś w ogóle? Zakładam, że treść wyświetlana jest przez news.php? Tam właśnie zbuduj swój szablon. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:41 |