![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam!
[scanner] napisal bardzo ciekawy artykul na temat przyjaznych urli. zadalem pytanie w odpowiedniej kategorii, ale nie uzyskalem zadnej odpowiedzi wiec zdecydowalem sie ponowic je tutaj (mysle ze wiecej osob ma tem problem). jestem poczatkujacym i wlasciwie dobrze ze przeczytalem owy tekst. mam jednak problem - po podaniu adresu http://url/index.php/wartosc1/wartosc2/wartosc3 wywala mi error 500, wewnetrzny blad serwera. Apacz stoi na windzie z pakietu phptriad. nie wiem co sie dzieje i musze poki co nawigacje wykonac na parametrach $_GET. gdy zrobie sobie index.php w ktorym mam tylko echo $_SERVER['PATH_INFO'] to wypisuje mi /index.php, jesli wywolam (..)index.php/w1/w2/w3 to znow error 500 czego moze to byc przyczyna? pozdro4all -------------------- yegomość KY3ORR
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 190 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skonfigurowałeś odpowiednio Apache ?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:04 |