![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czy ktos moglby mi pomoc. Mecze sie z tym kilka godzin i nie umiem do tego dojsc. Wiec sprawa wyglada nastepujaco:
Chce zrobic tak zebym mogl edytowac dane w mysql`u ale nie chce mi wartosci przekazac do formularzy. Podejrzewam ze jest gdzies glupi blad a nie wiem gdzie. Do tej strony przesylam linkiem dana temat i wedlug tej danej chcialbym znalezc wpis i zeby on wyswietlil sie w formularzu a pozniej zebym mial mozliwosc go edytowac. Edycje juz mam gotowa tylko nie wiem co robie zle ze mi nie przekazuje tematu i tresci do formularza. Wyswietla sie calkiem pusta strona i nie wiem dlaczego. Pomozcie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrob sobie echo $szukaj skopiuj to co Ci zwroci wklej do np phpMyAdmina i zobacz co dostaniesz i wtedy szukaj bledu.
Nie rozumiem co w kodzie w zapytaniu robi WHERE `temat` = ".$temat." mozesz opisac co tam przekazujesz? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mm tabele... w ktorej mam wartosci...
temat oraz tresc... i teraz... Chcialem zeby wlasnie Select`em znalezc ten wpis ktory jest zatytulowany temat i zeby wkleic go do formularza.. pozniej naciskam na edytuj i zmienia mi to co jest aktualnie w bazie na odpowiednie zmienione dane. zeby to dzialalo tak jak na tym forum po kliknieciu na edytuj.... Ten post edytował wojtus00 27.10.2004, 13:41:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze blad jest w tych cudzyslowach? Nie chce mi sie tego testowac, ale sprubuj w ten sposob wyswietlac formularz:
To tylko jedna linijka kodu ale zwoc uwage na te cudzyslowia. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
print_r($wiersz) zwraca Ci poprawna tablice?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<input type=text value=ala ma kota> wyswietli pole tekstowe z tekstem "ala"
<input type=text value="ala ma kota"> wyswietli pole tekstowe z tekstem "ala ma kota" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:59 |