![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem, otóż bawię się co nie co PHP, znalazłem kiedyś taki skrypt i często z niego korzystałem.
I pozwalał mi on wysyłać dane POST'em do danego pliku i zwracał mi tekst pliku, fajna zabawka, można się zalogować gdzieś i coś zrobić, jednak teraz mam wyzwanie aby pobrać obrazek w tej sesji, chodzi mi po prostu o wykonanie na pewnej stronie pewnej akcji która wymaga kodu captcha. Przykład jak zrobiłem:
I oto przykład co mi zwróciło do zmiennej $serw:
Gdzie <krzaczki> to po prostu krzaczki, sporo ich coś takiego 'k,ĹŘF6’qśžĂĄ' nie dałem rady całości wkleić I jak ja mam to zapisać w formie obrazka ? Potrzebuje tą captche zapisać do pliku captcha.jpg aby był na serwerze. Próbowałem zapisać te krzaczki do jpg ale nie wychodzi to, ma ktoś inne propozycje ? Musi to być pobrane w tej samej sesji aby captcha się zgadzała. Z góry dziękuję. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli jest captcha na stronie to nie jest tam bez powodu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, uniemożliwia stworzenie bota i przecież jej nie ominę.
Chodzi mi o stworzenie skryptu którym bym sobie wysyłał wiadomości na swoim telefonie przepisując tylko kod a żebym nie musiał się logować itd., problem polega tylko na zapisaniu tej captchy do pliku. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ten skrypt zezwala na taki zautomatyzowany dostęp?
Bo przy łamaniu zabezpieczeń, na tym forum, się nie pomaga. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:07 |