![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam nietypowy problem od którego zgłupiałem - otóż piszę klientowi panel do zarządzania galerią, który u mnie działa jak należy. W tym wypadku chodzi o edycję wpisu - pojawia się formularz zapełniony danymi z bazy, jeżeli coś się zmieni to leci update do tabeli ew. nadpisanie pliku graficznego. I tutaj jest problem klienta który używa IE (to jedyne co mi przychodzi na myśl jako winne) otwiera sobie wpis do edycji, i dwie <textarea> ma puste, jeżeli wpisze w nie cokolwiek to nie przechodzi to dalej, tzn jest nieudana walidacja i okazuje się że zmienne $_POST opis i opisEn są puste w wyniku czego nie da się zmienić zadnego wpisu. U mnie oczywiście działa bez problemu, także tymbardziej mnie to dziwi. Czy ktoś miał już do czynienia z podobnym błędem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Większość z nas to ma - inaczej nie było by tego forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mamy to wywróżyć? Wklej kod, to może coś się poradzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 2 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak wstawiasz treść z bazy do textarea?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisane takim łamanym OOP, z braku i czasu i wiedzy
funkcja wyświetlająca formularz:
I wykonanie tego
Przy show form już się wyświetlają u klienta puste textarea |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 09:42 |