![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym wszystko przekierować do jednego pliku.
Udało mi się w WordPressie znaleźć linijkę:
tylko chciałbym jeszcze wykluczyć
Bardzo będę wdzięczny za udzielenie pomocy. Pozdrawiam Ten post edytował mkulas 26.09.2013, 10:03:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jak wykluczysz, to Ci zostanie:
Kod RewriteRule . index.php [L] W czym problem? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki, próbowałem się odwołać do pliku w folderze np. /cos/index.php i dlatego nie działało
Witam. Wracam do tematu moj plik .htaccess wygląda następująco
jest umieszczony w public_html domeny webstarter.pl wyskakuje mi błąd 500 i nie mogę nic zrobić. przekierowanie działa w subdomenach tylko nie działa w domenie głównej. jak ustawie na rewrite.php na inny plik, który nie istnieje to błąd 404. Nie rozumiem o co tu chodzi. W pliku rewrite.php mam linijkę tekstu: test a jak się odwołuje do pustego pliku *.html to jest ok, ale gdy zaczynam z pustym plikiem *.php to już jest problem. Log z apache: Request exceeded the limit of 50 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace. i po google translator: Zapytanie przekraczała granicę 50 wewnętrznych przekierowań z powodu prawdopodobnego błędu konfiguracji. Użyj 'LimitInternalRecursion', aby zwiększyć powiększenie limitu w razie potrzeby. Użyj 'LogLevel debug' się prześledzić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:52 |