![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ostatnio mam problem z google nie indexuje mi strony bo otrzymuje ERROR 500 choc u mnie smiga bez problemu.. Zaczalem grzebac weszedlem w htaccess i napoczatku mam cos takiego choc tego nigdy nie wrzucalem (mam kopie na localhost):
# DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES BELOW IPDENYID:nuDaBuZugu deny from 111.206.51.120 # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES ABOVE nuDaBuZugu:IPDENYID # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES BELOW IPDENYID:DuLyLyJyXa deny from 111.206.51.120 # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES ABOVE DuLyLyJyXa:IPDENYID # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES BELOW IPDENYID:mynuDaHeNu deny from 223.87.1.90 # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES ABOVE mynuDaHeNu:IPDENYID # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES BELOW IPDENYID:NuraRyjyLu deny from 221.130.162.52 # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES ABOVE NuraRyjyLu:IPDENYID # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES BELOW IPDENYID:yLenuMutev deny from 88.190.62.105 # DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES ABOVE yLenuMutev:IPDENYID To chyba blokuje adresy IP glownie chinskie, o co biega, jak to sie stało? Mozna wlamac sie na htaccess? W hta mam taki kod (wyszperany) by je chronic: CODE #Protect htaccess <Files .htaccess> order allow,deny deny from all </Files> Czy jest on skuteczny? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:46 |