![]() |
![]() |
--omanek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam stronke na ktorej jest tabela z polami edytowalnymi, jest takze funkcja do wyboru Archiwum lub Aktywne problem polega na tym ze status wyswietla sie w polu edytowalnym czy da sie jakos to zmienic.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Nie robi sie pietnasu IFow by wyswietlic kombinacje dwoch checkboxow, tylko wyswietla sie checkboxy a w sroduku wstawia IF na to ktory jest zaznaczony
2) Ale o co w ogole pytasz? Za bardzo nie zrozumialem w czym problem |
|
|
--omanek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Problem jest taki ze jak juz wybiore np Aktywny i biore zapisz to wyswietla mi sie w innej kolumnie Aktywny no i fajnie ale ten wyswietlony wynik jest w polu edytowalnym i mozna go zmienic poprzez klikniecie w niego i wpisanie co sie tylko chce.
Pierwotnie mialo być ze bedzie rozwijana lista z wyborem statusu i po wybraniu odpowiednigo statusu wynik zostaje wyswietlany w kolumnie gdzie byl wybierany ale tego nie umiem zrobic wiec zostalo tak jak jest tylko to fatalne edytowanie przeszkadza |
|
|
![]()
|
|
Aha... yyy.... eeee..... chyba mam udar od tego slonca za oknem, bo nadal nic nie kumam. Może ktos inny ze swiezszym umyslem zrozumial i ci pomoze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
--omanek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
moge na priva ?
|
|
|
![]()
|
|
1) Goscie nie mają priva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
2) Czemu nie mozesz tego wyjasnic publicznie? Od razu mowie ze na randke sie nie umowie jesli to chcesz na privie zalatwiac (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
--omanek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
(IMG:http://img59.imageshack.us/img59/3763/6gr2.jpg)
Teraz chyba wszystko jest jasne.Jak i czy wogole sie da zrobic by nie bylo mozliwosci edycji wyswietlonego Statusu np Archiwum by byla mozliwa tylko zmiana poprzez wybor checkboxa |
|
|
![]()
|
|
No to usun te textarea na wpisanie tekstu.... Po co je w ogole dajesz?
|
|
|
--omanek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
inne pozycje musza byc edytowalne
|
|
|
![]()
|
|
Ale czy ja ci kaze zmieniac inne pozycje? Ja ci mowie po textarea ze statusem.... wywal go, skoro nie chcesz by tam ci ktos cos zmienial - no to chyba logiczne.
|
|
|
--omanek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
nie denerwuj sie czlowieku widzisz ze jestem jeszcze zielony z php i tak jak na chwile obecna to jest juz cos to co napisalem
|
|
|
![]()
|
|
Po czym wnioskujesz ze jestem zdenerwowany?? Odpowiadam normalnie na twoje posty. Sam wiec wez na luz, jak wszedzie sie doczytujesz jakiejs nerwicy :/
|
|
|
--omanek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Sorki masz racje to pewnie ja mam nerwice ale siedze nad tym juz troszke i nie moge sobie poradzic
|
|
|
![]()
|
|
No to ci przeciez pisze: skoro nie chcesz tego textarea to go poprostu nie wyswietlaj. No naprawde nie ogarniam w czym masz problem?? Nie umiesz nie wyswietlic textarea ktore juz wyswietlasz?
Zamiast textarea z wartoscia statusu, wyswietl sam tekst statusu |
|
|
--omanek-- |
![]()
|
Goście ![]() |
ok dziekuje bardzo
|
|
|
![]() ![]() |