![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 232 Pomógł: 1 Dołączył: 11.03.2003 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Jaka funkcja tablica ze standardowych w php usuwa z tablicy powtarzające się dane i pozostawia jedną tylko wartość np:
i pozostawi
dziekuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje manuala
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 232 Pomógł: 1 Dołączył: 11.03.2003 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
nie lubie takich gości jak ty, jakbym w manualy gdzies znalazł to bym ciebie cieniasie nie pytał
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak bys sie postaral i znal podstawy php to bys sam napisal taka funkcje. to nie jest trudne.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
polibode: Gratuluje pierwszego ostrzeżenia, które zostanie zdjęte tylko na wniosek kolegi baczkowsky'ego, oraz odsyłam do manuala do opisu funcji array_unique()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual
|
|
|
![]()
|
|
kolego scanner, już napisałem sobie sam taką funkcję a takich kolesi jak ten baczkowski i afiszującym się posiadaniem pliku php_manual.chm to bym wyp...na pierwszy strzał, do widzenia, a nie prz...sie do mnie
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(polibode @ 2004-10-25 17:01:26) kolego scanner, już napisałem sobie sam taką funkcję a takich kolesi jak ten baczkowski i afiszującym się posiadaniem pliku php_manual.chm to bym wyp...na pierwszy strzał, do widzenia, a nie prz...sie do mnie pozdrawiam Dla twojej wiadomości zobacz jaką range ma scanner jaką ty i proponowałbym z twojej strony troche kultury bo są tu osoby owiele starsze i raczej nie życzą sobie takich zwrotów Przepraszam za OT, temat raportuje ponownie do zamknięcia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
polibode: jeszcze raz, a moja cierpliwosć się wyczerpie.
panuj nad słowami i pamiętaj, ze kropkami, to sobie mozesz pokój wymalować. Jeżeli nie potrafisz utrzymać pewnego poziomu, to zastanów się, cz nie dołączyć do kolegów pod blokiem. Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 17:13 |