![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
alert 1 is undefined alert 2 to 1 najpiew wykonuje się dalsza część kodu a dopiero poźniej mam wynik z tej funkcji. jak mogę to rozwiązać (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Ten post edytował zazdrosny17 20.09.2013, 12:03:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ten kod w ogóle działa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
W 50 i 54 linijce brakuje cudzysłowów, w 36 i 37 powinien być jeden znak równości zamiast dwóch. A żeby działało tak jak powinno, to musisz poczekać na odpowiedź od serwera i wtedy wykonywać dalszy kod. Na pewno nie może to być rekurencyjnie, tak jak jest teraz, bo duża szansa że wykrzaczysz komuś przeglądarkę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Generalnie "problem" polega na tym, że JS odpala tego AJAX-a i bierze się za dalszą egzekucję kodu. Dlatego jeśli cokolwiek zależy od odpowiedzi od serwera, powinno to być wykonane w tej funkcji, w której dany rezultat i status odbierasz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten kod działa, ogólnie jest dużo dłuższy i bardziej skomplikowany więc przepisałem żeby łatwiej się można było odnaleźć i możę popełniłem parę błędów.
generalnie chodzi o to, żeby sprawdzić czy dana miejscowość znajduje się w google maps. może jest zatem jakiś inny sposób? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 05:04 |