![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ktoś mi wskazać jakiś gotowy skrypt w php, reealizujący mieszarkę synoniów?
Oczywiście nie chodzi żeby sam dawał teksty, tylko losował z tekstu w stylu: {Witam|Cześć} jedną z wartości, np. "Witam". |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba mu chodziło o coś innego. Daje swoją propozycję:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2013 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zainterresował mnie ten wpis. Ma ktoś inną propozycję ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co dokładnie potrzebujesz?
Ten post edytował aras785 31.07.2013, 22:53:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem cos takiego:
http://www.linuxhelp.com.pl/8-seomixer-czy...-do-synonimow/0 nie zdążyłęm się jeszcze tym pobawić, ale testy "na szybko" wypadły obiecująco... Jak pisałem, zaczałęm sie bawić skryptem: http://www.linuxhelp.com.pl/8-seomixer-czy...-do-synonimow/0 No ale powstał zgryz z walidacją tekstu, czyli np: $costam="{Witaj|witaj2|witaj3|{Cześć|Hello|{Cześć2|Hello2}} {Świecie|{świecie|Planeto}|Ziemio} {{{Mieszarka|}|{SEO - Mieszarka|Mieszarka -synonimów}|Mieszaczka}} jest gotowa";" ładnie się losuje, natomiast jak zrobi się jakiegoś babolka ze znaczkami, np. pomyli któryś ze znaczków sterujących: { lub } to zaczynają się kwiatuszki. Jak można sprawdzić poprawnośc wprowadzonego tekstu przez człowieka, czyli że wszystkie znaczki sterujące: { | } są prawidłowo? Pierwszą moją myślą jest sprawdzić, czy: 1. każdy zaczęty nawias { ma swoje zamknięcie } 2. każdy nawias zawiera co naj niej jeden znaczek | ale mam zgryz jak to zrobić przy wielokrotnym zagłębieniu jak w powyższym tekście.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 01:43 |