![]() |
![]() |
-LeS- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam coś takiego
<td><tr>kategorie poniżej 6: <?php while ($wiersz=tep_db_fetch_array($product_info_query)){ //tu wyświwetlam kategorię któych id <7 if ($wiersz['categories_id']<7){ echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, 'cPath=' . $wiersz['categories_id']) . '">' . $wiersz['categories_name'] . '</a> '; } ?> </td></tr> <td><tr> kategorie powyżej 6: <?php //a tu chciałbym wyświwetlić kategorię któych id >6. ?> </td></tr> Czy można to zrobić w tej jednej pętli while. Tą powyżej pobieram dane i wszystko oki, ale jak to rozbić aby w jednym miejscu pokazał jeden ciąg wyników, a w drugim miejscu następne wyniki spełniające inne warunki. No i prosiłbym o jakieś sugestie i propoyzje. Myśle że jasno to opisałem. nara |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. używaj BBCode
2. zła nazwa tematu 3. pytanie raczej na Mysql 4. przeszkukaj forum! wczułem się w moderatora ![]() -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
-re- |
![]()
|
Goście ![]() |
szukałem szukałem i raczej nic nie znalazłem , będę szukał dalej,
nie mam problemu z danymi z bazy tylko sposobem ich wyswietlenia dlatego w php ten post umieściłem nara |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a czy przypadkiem nie robi się
zamiast ![]() -------------------- |
|
|
-lesw@poczta.onet.pl- |
![]()
|
Goście ![]() |
ja wpisałem tak jak ty zasugerowałeś, it ak mi się wyświetla, chyba że juz oslepłem z nadmiaru pracy
![]() |
|
|
-LeS- |
![]()
|
Goście ![]() |
sorki, tak tam jest mały błąd ,
|
|
|
![]() ![]() |