![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2013 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cba.pl dodaje reklamy do darmowych stron, mi to nie przeszkadza ale te reklamy sa na górze. moge je jakos przeniesc w dowolne miejsce? np wyznaczyłbym że na danym miejscu strony sa reklamy...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 27.04.2013 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
takie pytanie zadalem poniewaz widzialem na zagranicznej stronie www.tibiame4all.com
w skrypcie cos takiego
to cos jest w paru miejscu w skrypcie i w paru miejscach na stronie widac reklame... wie ktos jak cos takiego zrobic? jak pobralem moja strone na cba.pl to dodaja mi reklame pod </title> i sie konczy pod </head>. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuwanie reklam jest nielegalne i grozi banem.
|
|
|
![]()
|
|
Usuwanie reklam jest nielegalne i grozi banem. jestem tego świadom, - usuwają konto. ale mi chodzi o to żeby umieścić reklame w dowolnym miejscu (pewnie zrozumiałeś że chce sobie po za ekran) ale nie o to chodzi mi... bardziej tak jak na tym http://www.tibiame4all.com bo jest tam: jest kawałek strony niżej reklama (w dowolnym miejscu) i pod reklama znów strona a ja chce tak samo. bo jak jest reklama na samej górze a niżej strona to psuje wygląd strony. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo oni sami dodali reklamę aby zarabiać, a twój hosting dodaje automatycznie reklamę w danym miejscu aby on zarabiał.
Najlepiej skontaktuj się z administracją hostingu i zapytaj się ich. Ale prawdopodobnie nie da rady tego zrobić. |
|
|
![]()
|
|
właśnie chciałem się skontaktować już jakiś czas temu co do tego problemu ale nie ma na stronie żadnej opcji kontaktu (lub nie znalazłem)
... ma ktoś może email do twórców cba.pl ? edit: ** ** przeczytałem, czyli kolejny temat do zamknięcia?. ## i tak prosił bym jak ktoś ma o email. Ten post edytował Neeew 9.07.2013, 18:25:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://cba.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7218
2. Chciałbym się skontaktować z adminem, jak mogę to zrobić? - Z adminem można skontaktować sie za pomocą forum. Na forum jest kilka osób które mają bezpośredni kontakt z adminem, jeżeli użytkownicy nie będą mogli Ci pomóc, a potrzebna będzie pomoc admina, na pewno zostanie powiadomiony, bądź sam zobaczy wątek. 10. Nie podoba mi się reklama, czy mogę jakoś zmienić jej położenie? - A nam się nie podoba, że trzeba płacić za serwer co miesiąc. Reklama jest na górze celowo i nie ma możliwości indywidualnych ustawień. Jeśli im się nie podoba płacenie to po co mają hosting? Phi. |
|
|
![]()
|
|
@"Evinek" pomógł, temat można zamknąć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 06:17 |