![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 8 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, jestem Magda. Ze względu na to, że nie jestem w stanie się zarejestrować (nie dochodzą maile) jestem zmuszona skorzystać z konta kolegi który polecił mi to forum.
Więc sprawa ma się tak: Studiuje zarządzanie i inżynierię produkcji, nie znam się dobrze z zakresu informatyki. Mam przedmiot "informatyka" z wymagającym profesorem, który kazał na moim kierunku rozwiązać zadania z programowania liniowego na zaliczenie przedmiotu. Mamy na to około miesiąc, zostały 3 tygodnie. Problem w tym, że to dla mnie jak i reszty dziewczyn czarna magia, nie wiemy jak to rozwiązać. Pierwsze zadanie częściowo zrobił za mnie program ze strony http://simplex.republika.pl/. Proszę o porady jak to ugryźć gdyż nie mam o tym pojęcia i nigdy nic nie programowałam. Liczę na to, że posiadacie wiedzę w tym zakresie i pomożecie mi to rowiązać. Pozdrawiam. (IMG:http://www.img.pl/BwY.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To raczej nadaje się do działu zlecenia.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja się też podepne. Cześć jestem Jola i mam 18 lat. Mam do napisania program crm , ale się na tym nie znam pomoże mi to ktoś ugryźć i zrobi za mnie. Mój wymagający profesor kazał mi to zrobić i nie dał żadnych materiałów, ani książek, nic. To jest konto mojego kolegi. Korzystam z niego bo mi majle nie dochodzą.
Ten post edytował emp 16.06.2013, 21:58:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 8 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do maili to chyba jest jakiś problem na forum, bo próbowałam kilku i na żaden nie dostałam maila aktywacyjnego. Ostatnia osoba zarejestrowała się 6 dni temu, to chyba dziwne jak na takie duże forum.
Wracając do tematu, nie chodzi mi o gotowca, chociaż jeśli ktoś się podejmie to jestem w stanie zapłacić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ostatnia osoba zarejestrowała się 6 dni temu, to chyba dziwne jak na takie duże forum. Mail nie jest potrzebny, by zarejestrować konto, a jedynie po to, by je aktywować (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Chyba... że tu inne zasady panują. Tak czy inaczej, zły dział. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moim zdaniem trochę chamsko z waszej strony tak nokautując osobe która zwyczajnie prosi o pomoc...
Nikt nie napisał żeby to zrobić tylko pomóc z której strony się za to wziąć. |
|
|
![]()
|
|
Mail nie jest potrzebny, by zarejestrować konto, a jedynie po to, by je aktywować (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Chyba... że tu inne zasady panują. Tak czy inaczej, zły dział. Statystyki pokazują tylko te konta które zostały aktywowane. A ostatnia osoba zrobiła to 7 dni temu. To znaczy, że ja jak i pewnie część osób od 7 dni nie może dostać maila aktywacyjnego.
Powód edycji: [Daiquiri]: To dlaczego tego nie zgłaszasz? ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 1 Dołączył: 24.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na jasną cholerę istnieje w ogóle to forum, jak wy w każdym wątku każdego hejtujecie? Dziewczyna wykazuje chęci i nie napisała nic o gotowcu.
Jak nie macie nic sensownego do powodzenia to wypier%#$. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na jasną cholerę istnieje w ogóle to forum, jak wy w każdym wątku każdego hejtujecie? Dziewczyna wykazuje chęci i nie napisała nic o gotowcu. A jest tu jakieś inne wyjście niż "nie gotowiec"? Zakładam że skoro jest na studiach, to wie czym jest programowanie liniowe. My tu tylko tworzymy kod i algorytmy, a nie odrabiamy prac domowych (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Może na http://matematyka.pl jest inaczej. Jak nie macie nic sensownego do powodzenia to wypier%#$. Za dużo kawy, Panie kolego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:29 |