![]() |
![]() |
--lisartur-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Proszę o pomoc chodzi mi o samą koncepcję rozwiązania problemu Mam stronę opartą na ajax php mysql Na stronie mam pola oparte każde na div w którym ładują się dane z zewnątrz wygląda to jak typowa tabela w które są dane Dane te są odświeżane co 1 sekunda Nie wiem jak zrobić teraz coś takiego że klikając w dane pole tej tabeli otwiera się nowe okno pop up i pisze otwarto komórkę kolumna 2 wiersz 3 i wpokazuje daną z tej komórki Nie wiem czy zrobić to na divach jeżlei tak to jak je numerować czy na tabeli czy na gridzie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Proszę o pomoc chodzi mi o samą koncepcję rozwiązania problemu Mam stronę opartą na ajax php mysql Na stronie mam pola oparte każde na div w którym ładują się dane z zewnątrz wygląda to jak typowa tabela w które są dane Dane te są odświeżane co 1 sekunda Nie wiem jak zrobić teraz coś takiego że klikając w dane pole tej tabeli otwiera się nowe okno pop up i pisze otwarto komórkę kolumna 2 wiersz 3 i wpokazuje daną z tej komórki Nie wiem czy zrobić to na divach jeżlei tak to jak je numerować czy na tabeli czy na gridzie Według mnie najlepiej na divie z pozycją absolute względem całej stronki. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
--lisartur-- |
![]()
|
Goście ![]() |
A co oznacza pozycja absolute?
bo jeżeli mam tabelę np 3x3 czyli 3 wiersze 3 kolumnyu mam wtedy 9 pól czyli 9 divów i co każdy ma mieć osobne id żeby go zlokalizowac czyli id=div1 id=div2 itp aż do id=div9? tak ma to wyglądać? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:35 |