|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 7.02.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Kawałek kodu z pliku info_pokaz.php:
Kod html w pliku select.php dalsza część kodu z pliku select.php
Problem: Chcę kod z pliku select.php umieścić w pliku info_pokaz.php (może nie kod a funkcjonalność) tak abym mógł wyfiltrować Trasę. Innymi słowy, na chwilę obecną info_pokaz.php pokazuje mi tabelkę z tablicy bazy danych mysql. Chcę ją urozmaicić o filtr po nazwie "Trasa" i nie wiem jak to rozwiązać. Może ktoś pomóc? PS. Mam nadzieję, że czytelnie opisałem problem. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 9 Dołączył: 29.05.2009 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 7.02.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Dziękuję za odpowiedź, ale nie chodzi mi o sortowanie tylko filtrowanie. W pliku select.php jest działający filtr który odwołuje się do bazy mysql i fajnie mi pobiera dane gdy wybiorę trasę 1 wyświetla mi wszystkie ulice z trasy 1, gdy wybiorę trasę 5 pokazuje mi wszystkie ulice jakie są w trasie nr 5 - tutaj wszytsko gra. Tylko chcę ten filtr wklepać w plik info_pokaz.php i nie wiem gdzie wkleić ten kod.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 29.06.2026 - 06:07 |