![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie. Mam problem z takim jednym zagadnieniem które musze w projekcie zrobić ale nie za bardzo wiem jak. napisałem kod:
HTML:
PHP
Ogólnie chodzi mi o to, że muszę edytować plik db.txt usuwać plik który jest zdjęciem i dodawać nowy a w pliku db.txt dodawać nowy rekord. Jak na razie to to dodaje tylko nowy rekord ;/ Pozdrawiam P.s. jeżeli zły temat to przenieście (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zalozenie jest takie ze kolejne rekordy to nowe linijki w pliku db.txt (\r\n)
wczytujesz plik do tablicy za pomoca file usuwasz element tablicy co chcesz usunać (musisz sobie zadac pytanie jak go rozpoznajesz/wyrozniasz) np. unset jezeli nie chcesz miec pustych linijek to lub array_values zapisujesz tablice do pliku file_put_contents fopen fwrite przerób albo napisz od nowa |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 15:19 |