![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuje prostego skryptu do prowadzenia serwisu komputerowego, kiedys juz ktos o takie cos pytal, wymagania takie same jak tutaj: Click! Pozdrawiam, Dawid. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 44 Dołączył: 10.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Napisz do mnie na maciej@weblemon.pl Czy to ma być podpięte pod istniejącą stronę czy zupełnie samodzielna aplikacja? Jakieś funkcje typu wystawianie f.vat? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 1 Dołączył: 21.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Oferuję 8 lat doświadczenia w realizacji zleceń opartych o PHP, MySQL i inne. Chętnie podejmę się zlecenia. Czas realizacji do 7 dni. Cena do ustalenia. Za pracę mogę wziąć się od zaraz.
GG: 11007506 e-mail: matthew089@o2.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Skrypt dostepny od reki, wdrozony u jednego klienta pracuje juz od ponad pół roku bez problemów. Co do ceny możemy się dogadać , termin realizacji - 15 minut? Kwestia zainstalowania tego na serwerze jedynie. Pozdrawiam Kamil PS. Szczegóły (cena / kontakt) wysłałem na PW |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 03:46 |