![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z PHP i MySQL dopiero zaczynam jednak na bazie jakiś przykładów i poradników stworzyłem własny system newsów. Problem pojawił się w momencie gdy chcę aby jedna z danych pobranych z bazy i wyświetlana w tabelce na stronie głównej był odsyłaczem do podstrony, na której będzie pełna treść artykułu. Kod wygląda tak:
I w miejscu $row[1] chciałbym dać link do podstrony news.php. Oczywiście wyświetlona ma być zawartość $row[1]. W $row[0] przechowywane jest ID, które służy do prawidłowej nawigacji. Wiem, że powinno to wyglądać jakoś tak ale nie wiem jak to podpiąć. Pomożecie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Khartas - to się nadaje do przedszkola (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
W którym miejscu chcesz mieć ten link? #edit Chodzi o tą linijkę? Jeśli tak to powinno być tak:
Dodatkowo jeśli chcesz aby tylko np. news z jednym ID czy czymś to zrób tak
Ten post edytował b4x 23.04.2013, 21:19:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie za pomoc. Rzeczywiście proste to było. Różnie próbowałem ale zawsze wklejałem to za <font>, a poza tym używałem tak jak w reszcie kodu cudzysłowia nie apostrofu i chyba dlatego nie działało. Punkcik dla Ciebie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:54 |