![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema, mam stronę, gdzie za każdym refreshem wybieram losową tabelę w mysql i wyświetlam jej dane. Chciałbym sprawdzić jakie ID miałem poprzednio aby po każdym refreshu wyświetlała się inna strona niż poprzednia. Próbowałem to zrobić z sesją -
gdzie $ile to jest liczba sekund w danej sesji. To nie działa chyba dlatego, że ten $check mi się resetuje po każdym refreshu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pomożecie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrób tak w skrypcie - od początku
- sprawdz czy istnieje zmienna sesyjna z poprzednia wartoscia -> jesli tak to losuj bez niej, jesli nie to losuj z calosci na koncu skryptu zapisz wylosowana rartosc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie rozumiem (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak i niestety nie działa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) Po co ta nieuprzejmośc w postaci języka? Dobrze ci radzono, a że nie potrafisz zrobić to stan przed lustrem i sobie pokaż język a nie pomagającemu....
2) "Nie działa" czyli co się dzieje lub nie dzieje? 3) W zapytaniu używasz zmiennej $check, którą definiujesz znacznie później.... myślisz że się ona sama w magiczny sposób przeniesie? 4) Włącz wyświetlanie błędów, tu masz napisane jak Temat: Jak poprawnie zadac pytanie I ogólnie zapoznaj się z tym tematem i naucz opisywać problem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:07 |