![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 6 Dołączył: 8.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie otóż potrzebuję waszej pomocy bo nie mam pomysłów.
Mam pewien skrypt do logowanie/rejestracja postawiony na sesji i wchodzę sobie przykładowo na www.andres.pl/panel.php i wyświetla się formularz logowania. Chciałbym jednak w górze mojej strony głównej dodać wyświetlanie tego panelu bezpośrednio bo tak to mam przekierowanie jak ktoś kliknie logowanie to go przenosi na www.andres.pl/panel.php. A ja chcę to zrobić bezpośrednio - da się jakoś ? Proszę o pomoc. Kod pliku panel.php
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chcesz mieć formularz logowania na głównej, to umieść ten kod
Tylko jako czysty html, w index, zmień action na "#" a na samym początku strony umieść to co masz w znacznikach <?php ?> tylko bez showLogin. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 6 Dołączył: 8.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ja tak nie chce właśnie robić...
Chce tylko kawałkiem kodu wyświetlić logowanie a nie wszystko przeklejać... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zdecyduj się w końcu. Twój kod jest lekko mówiąc, marny i prościej tego zrobić nie można.
|
|
|
![]()
|
|
A na pewno nie może tego jakimś kawałkiem kodu JS który wyświetla część innej strony zrobić (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Można. Przez ajax, wysyłasz wtedy dane z formularza do panel.php, ale przebudowanie tego co masz teraz, będzie trwało dłużej niż wprowadzenie poprawek jakie podałem wcześniej.
Jednak jak chcesz iść w tym kierunku, to najprościej będzie przy pomocy jQuery. http://api.jquery.com/jQuery.ajax/ |
|
|
![]()
|
|
OK dzięki zrobiłem tak jak pisałeś w 1 poście. Wszystko prawie śmiga parę błędów wywala ale to zaraz sobie poprawię dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 16:25 |