![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 13 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Postanowilismy ze znajomymi zrobić sobie bekę na 1 kwietnia i przygotowaliśmy śmieszną stronkę. Mamy skrypt, serwer, potrzeba jeszcze trochę pokodzić i zadbać o layouta strony. Koderem bynajmniej nie jestem złym to do grafiki mam dwie lewe rece. Poszukuje więc kogoś, kto dokona drobnych modyfikacji w gotowym CSSie (kilka elementów strony źle się wyświetla) i wykona pare śmiescznych ikonek. Gwaratuję, że jutro zabawa będzie przednia a jesli nam się uda, będziemy mieć newsa na Wykopie albo na jeszcze lepszej stronie ![]() Zainteresowanych zapraszam na priv Mimo, że prima aprilis już za nami postanowiłem kontynuować projekt. Skłonił mnie ku temu fakt, że nigdzie w Internecie nie znalzłem podobnej strony a to co zamierzamy stworzyć jest unikatowe i zapowiada się na prawde fajnie ![]() Wciąz poszukuje chętnych do wzięcia udziału w projekcie
Powód edycji: [Spawnm]:
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Skłonił mnie ku temu fakt, że nigdzie w Internecie nie znalzłem podobnej strony a to co zamierzamy stworzyć jest unikatowe i zapowiada się na prawde fajnie Każdy tak mówi, a później poznają google i wychodzi jak zawsze. Poza tym skoro przez tak długi okres czasu nie znalazłeś zainteresowanego, to podziel się tu tym "odkryciem internetu". -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podejrzewam, że to coś w stylu wysyłania poprzez stronę ww sms-ów do znajomych z wiadomością "zadzwoń szybko do mnie to b.pilne pod ten nr. tel.xxx-xxx-xxx"
Zainteresowany oczywiście jak najszybciej wykręca wskazany nr. tel a tam odzywa się " Szczęść Boże tu Radio Maryja" Zgadłem ? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:26 |