![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema,
zamieszczam obrazek zeby latwiej bylo mnie zrozumiec (IMG:http://s1.postimg.org/u0iipqmvv/super_Obrazek_Pomocniczy.jpg) otoz o co mi chodzi, po najechaniu mysza na czerwona linie odpalam mousemove pobieram sobie pageX i takie tam generalnie takich linii jest baaardzo duzo sa blisko obok siebie, problem polega na tym ze nie zawsze event sie odpala, mozna przeciez szybko mysza przeleciec przez pol "wykresu" i odpali nie odpali sie nic. Chcialbym zeby kazda event wlaczal sie na kazdej pojedynczej linii. Possible? Sorry za brak polskich znakow, ale nie bardzo mam je jak wklepac:P Pozdro Albo po prostu czy nie da sie zwiekszyc, nie wiem jak to nazwac, czestotliwosci tego zdarzenia? czy to kwestia kazdej przegladarki? bump! takie proste ze zal odpowiadac?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) czy cos? ktos cos? musze to jakos rozwiazac Ten post edytował usb2.0 25.03.2013, 11:33:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób demo, żebyśmy mogli się sami pobawić .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat problem polega na tym ze nie zawsze event sie odpala, mozna przeciez szybko mysza przeleciec przez pol "wykresu" i odpali nie odpali sie nic. Chcialbym zeby kazda event wlaczal sie na kazdej pojedynczej linii. delegacja zdarzeń do rodzica powinna pomóc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:35 |